Sneaker trends 2018

Sneaker trends 2018

De nieuwste sneaker trends 2018

Wil jij al een beetje voorbereid zijn voor 2018 met je schoenkeuze? Wij hebben voor je onderzocht welke trends er zitten aan te komen. Een van de opkomende trends zijn de gekleurde sneakers. Deze worden steeds populairder en in 2018 zal je dit nog veel meer gaan zien. Denk hierbij aan felrode of felblauwe schoenen, maar ook de kleur roze wordt weer een erg populaire sneaker kleur. Nog een van de sneaker trends 2018 zijn de hoge zolen die je steeds meer langs ziet komen. Deze hoge zolen lopen erg comfortabel en zullen in 2018 een echte trend worden.

Niet alleen zal je in 2018 veel hoge zolen langs zien komen, maar zolen worden ook steeds groter en aparter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwste schoenen van Nike Air Max. Zolen in gekke vormen zijn steeds geliefder. Het is even wennen wanneer je deze schoenen voor het eerst ziet, maar nu even wennen wil je niet anders meer. Wij zijn grote fans van deze nieuwe trend. Ook schoenen in de jaren 90 stijl zal je het komende jaar weer veel gaan zien. Nike heeft weer een aantal modellen in de stijl van toen gemaakt en de verwachtingen zijn dat veel andere schoenmerken zullen gaan volgen. Wij denken dat deze schoenen zeker zullen gaan aanslaan.

Balenciaga is met een nieuw concept gekomen, namelijk de sock sneakers. Als dit aanslaat zullen andere merken hier waarschijnlijk al snel op inspelen. De kans is dan ook aanwezig dat je steeds meer mensen in deze combinatie van schoenen en sokken zal gaan zien lopen. Dit zijn de sneaker trends 2018 die wij verwachten. Deze trends lijken eraan te gaan komen als je de nieuwe modellen van de grote schoenenmerken gaat bekijken. Wij kunnen je zeker aanraden om de trend voor te zijn en nu alvast een van deze mooie modellen aan te schaffen.

No Comments

Post A Comment